Tel.:03 500 11 99
Laat uw plat dak door Bruynseraede Ruwbouwprojecten leggen!

Isolatie- en dakwerken in één!

Eens de ruwbouw achter de rug is, is het tijd om aan uw dak te denken. Bouwbedrijf Bruynseraede in Brasschaat voert dakwerken uit en is gespecialiseerd in platte daken, die de voorbije jaren enorm aan populariteit hebben gewonnen.

Meer dan ooit zijn er diverse materialen op de markt die waterdicht zijn én bijkomend een sterke isolatiefunctie bieden. Aanvullend bij het plaatsen van platte daken kan u ook een lichtkoepel- of straat laten plaatsen. Iets wat de bouwfirma voor u kan realiseren.

Als u voor ROOFING als dakafdichting kiest, krijgt u meteen een hele reeks voordelen met u mee:

  • Lange levensduur
  • Propere werken
  • Waterdicht
  • Weinig milieubelastend

Net als bij de beton- en metselwerken heeft u ook hier weer de keuze om meteen isolatie in uw dak te laten leggen. Uw energierekening zal meteen veel lager zijn. Wanneer u deze werken ook door Bruynseraede laat uitvoeren, kunnen deze in vlot verwezenlijkt worden.

Vraag naar een strikte planning en bijhorende offerte. Op basis daarvan neemt u geheel vrijblijvend een beslissing. Als zaakvoerder voert Michael mee de werken uit op de werf en zorgt hij voor kwaliteitscontroles. Uw dak zal er haarfijn bij liggen. Neem contact op en tot snel!

 

Contacteer ons!03 500 11 99