Tel.:03 500 11 99
Laat uw isolatie plaatsen tijdens het metselen!

Metselwerken

Als u op zoek bent naar veelzijdige metselaars, kan u bij Bruynseraede Ruwbouwprojecten uit Brasschaat terecht voor diverse metselwerken. Van gevels tot binnenmuren. En als u wilt, kan er ook isolatie geplaatst worden. Contacteer ons voor:

  • Ruwbouw
  • Gevelmetselwerk
  • Siermetselwerk

Ongeacht het project dat u in gedachten heeft, gaat Bruynseraede te werk met oog voor detail en streeft het naar een feilloze afwerking. Uiteraard wordt er gemetseld volgens de regels van de kunst, maar de bouwfirma heeft ook een esthetische fierheid.

Voegwerken bij kleine projecten

In die esthetische optiek voert Bruynserade ook voegwerken uit. Eens het ruwe metselwerk achter de rug is, wordt er aan de slag gegaan om elke baksteen netjes in te voegen. Op die manier krijgt uw gebouw een heel andere uitstraling en dimensie.

Bruynseraede voert isolatie- en metselwerken uit in heel de provincie Antwerpen. Als u dat wenselijk acht, kan u ook uw isolatie in de vorm van platen laten leggen. Particulieren en bedrijven tot en met Gent mogen zeker ook aankloppen, ongeacht de grootte van de opdracht. Maak een afspraak via de diverse kanalen. Tot binnenkort.

 

Contacteer ons!03 500 11 99